keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta 2014!

Tässä vähän uuden vuoden kunniaksi kuvia babyistä. Kuvattu toissapäivänä eli ei ihan tuoreita, mutta aika freshejä kuitenkin.

Wannabe My Precious self saffron naaras

Wannabe My Precious, "Mymmeli", ikää kuvassa yksi kuukausi ja seitsemän päivää tai viisi viikkoa ja kaksi päivää, riippuu miten haluaa asiaa katsoa. :D

W. Shot in the Dark & W. Prince of Darkness, nonself buff roan urokset

Pojat kuvassa kaksi päivää vanhoja. Tuitui ja puspus. Vähän tekisi mieli jättää tuo Shot in the Dark kotiin, mutta, mutta... Saa nähdä. Prince of Darkness ainakin varattavissa lemmikkikotiin.


Mitkä vastustamattomat nassukat!

W. Syypää Sun Hymyyn & W. Etsä Tiedä Kuka Mä Luulen Olevani, nonself silver argente naaraat

Argentetytsykät 25 päivää tai kolme viikkoa ja neljä päivää. Näistä voisin muuten toisesta luopua, mutta ei vara venettä kaada... Näiden isää minulla ei myöskään enää ole, vaikka emon puolen sukua onkin sitten ihan riittävästi... Emon täyssisaruksia täältä kotoa löytyy kaksi naarasta ja yksi uros.

Kakarakööri

Nuo nassut! <3

buff, saffron, buff

Wannabe My Precious

Wannabe Syypää Sun Hymyyn

Wannabe Etsä Tiedä Kuka Mä Luulen Olevani

Mitäs me puikkosukkulat...


Wannabe Syypää Sun Hymyyn

Tällä tytöllä on hyvin lennokkaat korvat, vaikka tyyppi onkin muuten kiva.

Harmi, että Mymmeli on Sastamalan näyttelyyn himppasen verran liian nuori. No, ehkä sitten Hämeenlinnaan? Sen näemme sitten...


1 kommentti:

  1. Ihana, ihana Mymmeli :)
    Katokin ettei argenteja tuu vahingossakaan myyntiin koska muuten mun "ei uusia marsuja vuonna 2014" lupaus ei tuu pysymään. Ihunia! Mä en kestä!

    VastaaPoista