torstai 2. tammikuuta 2014

Yleistä lätinää ja vähän ehkä asiaakin

Olen tuossa pohtinut asioita ja ollut pari juttua, joista olisi tehnyt mieli postata, mutta en viitsinyt, kun oli se joulukalenteri kesken. Yksi ei-joulukalenteripostaus piti sinne väliin lykätä, kun argentebabyt syntyivät, mutta muuten pitäydyin tiukasti pelkässä joulukalenterissa. :P Osa asioista on varmaan unohtunutkin jo, kun eivät ole enää ajankohtaisia.

Mutta niin. Ensimmäinen ja ehdottomasti mieltä eniten painavin asia. TIMA MEGA C:TÄ EI ENÄÄ SAA ZOOPLUSSALTA! Aaaaaargh! Tima Mega C:tähän ei saa ylipäätään mistään Suomessa. Saksan taitoni ei ole ihan siinä kunnossa, että alkaisin selvitellä pystyisikö sitä tilaamaan kenties jostain tänne. Nyt onkin siis vähän hakusessa, että mitä meillä nyt sitten aletaan syömään, että millä sen Tima Mega C:n nyt korvaisi seoksessa. Tima Mega C:ssä oli ihan ehdoton hinta-laatusuhde omasta mielestäni. Nooh, katsotaan... Aida tulee varmaan jotain kommentoimaan Oxbowsta eikä se nyt ihan huono vaihtoehto tässä tilanteessa olekaan. :)

Sitten. Marsuyhdistyksen jäsenmaksu. SMY ei lähetä jäsenille laskuja, vaan jäsenmaksu täytyy muistaa hoitaa kuntoon ihan itse. Nyt yhdistyksellä on käytössä uusi lomake, jota jokaisen jäsenmaksunsa maksavan tulee käyttää, niin uusien kuin vanhojenkin jäsenten. Kasvattajan on erityisen tärkeää muistaa maksaa jäsenmaksunsa ajallaan, tavalliselle rivijäsenelle se ei ole mikään katastrofi, vaikka maksu vähän venahtaisikin, mutta jäsenetuudet (esim. halvemmat ilmottaumishinnat) ovat kuitenkin voimassa vain silloin, kun jäsenmaksu on maksettu eli jos olet tulossa Sastamalan näyttelyyn, niin hopihopi maksamaan sitä jäsenmaksua! Suosittelen jäseneksi liittymistä ehdottomasti, jos et sitä vielä ole! Ihan vaikka vaan meidän mainion jäsenlehtemme Marsu Magazinen takia. ;)

Itse hoidin jo SMY:n jäsenmaksun eilen, samoin PiNa:n. SHY:n jäsenmaksu on hoidettu syksyllä. Sitten voinkin miettiä mihin muihin yhdistyksiin haluaisin vielä kuulua... ESKJY:n jäsenyys on voimassa ensi kesään eli lähinnä EPJY ja SKY ovat nykyisistä mietinnässä. SKY:n jäsenmaksua tuskin enää maksan, ennemmin sitten vaikka LeKa:n, mutta tuota EPJY:ä täytyy vielä miettiä...

Ja koska tilastot on niin kovin kivoja (ei varmaan kenenkään muun mielestä kuin minun, ainakaan nämä minun tilastoni), niin tilastoidaan nyt sekin, että kuinka paljon kutakin joulukalenterin luukkua on katsottu tähän mennessä. Luultavasti nuo keräävät vielä jatkossakin jonkin veran katsojia, mutta tässä nyt kohtuu reaaliaikainen tilanne.

Luukku 3 (Wannabe Cupcake Candy) 53
Luukku 1 (FI MVA Wannabe Anárion) 48
Luukku 24 (Wannabe Äksönsankari) 25
Luukku 2 (Wannabe Bittersweet) 22
Luukku 5 (Wannabe Epeli) 22
Luukku 9 (Wannabe Särmis) 22 
Luukku 4 (Wannabe Daiju) 21
Luukku 10 (Wannabe Karma) 20
Luukku 6 (Wannabe Fëanor) 15
Luukku 7 (Wannabe Gaia) 15
Luukku 8 (Wannabe Hemera) 15
Luukku 12 (Wannabe My Friend of Misery) 15
Luukku 11 (Wannabe Lionhearted Lollipop) 13
Luukku 18 (Wannabe Still Counting) 13
Luukku 19 (Wannabe Unforgiven) 12
Luukku 22 (Wannabe Yolo Swaggins) 12 
Luukku 17 (Wannabe Rosalie Cullen) 10
Luukku 21 (Wannabe Xavier the Xanor Addict) 10
Luukku 13 (Wannabe Nothing Else Matters) 9
Luukku 16 (Wannabe Question Mark) 9
Luukku 23 (Wannabe Åptimistinen Årava) 9
Luukku 15 (Wannabe Playboy) 8
Luukku 20 (Wannabe Vampyyri Vailla Varpaita) 8
Luukku 14 (Wannabe Oda Nobunaga) 7

Tästä voimme päätellä, että ei se joulukalenteri ainakaan tässä muodossa tainnut juurikaan kiinnostaa. :D
Ehkä hieman yllätten kärjessä on luukku kolme, Wannabe Cupcake Candy, 53 katselukerralla. Mikähän siinä on ihmisiä kiinnostanut? Ihan oletattavaa on, että ensimmäinen ("mikähän se tämä juttu mahtaa olla?") ja viimeinen ("nyt on pakko olla jotain extraa kun on viimeinen luukku") ovat vetäneet kävijöitä, mutta mikähän tuossa Candyssä on sitten kiinnostanut? Ja hieman yllättävästi Wannabe Vampyyri Vailla Varpaita on avattu vain 8 kertaa, se kun kiinnosti ihmisiä kovasti viime keväänä, Tynkkistä koskevat postaukset keikkuvat pitkään tuolla luetuimpien listalla.


Siinä vielä tämän hetken (okei, eilisen illan) "kuukauden kurkituimmat". Ärsyttävästi tuo wanha myynti-ilmoitus vaan roikkuu tuolla. Mistä ihmiset sen vieläkin löytävät, kysyn vaan? Se on kuitenkin julkaistu 23.6. ja viimeisen kuukauden sisään se on avattu 54 kertaa. 54! Yli puoli vuotta vanha myynti-ilmoitus... En ihan ymmärrä. Ja jännä kyllä, että tuo 1.12. julkaistu W. Anárionia koskeva postaus ei ole tuolla, vaikka sitä on auottu enemmän kuin näitä loppupään postauksia, mutta kai tuollakin listalla on sitten joku oma logiikkansa. No, tiedä häntä.

Tässä vielä loppukevennys. Montako heinäpaalia näet kuvassa?


Luultavasti kaksi. No, siinä on oikeasti yksi. Se on mukava fiilis, kun tuollainen lähemmäs 20kg paali päättää hajota kesken roudaamisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti