perjantai 4. huhtikuuta 2014

Aprillia?

Niin, aprilliahan se edellinen postaus oli, missä kerroin lopettavani kasvatuksen ja myyväni marsut pois, jos joku ei sitä hiffannut. En vaan jaksanut "korjata" koko asiaa sitten enää jälkikäteen, koska ainakin Facebookin puolella vedätys pilattiin ihan täysin. En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä, että jos jollakulla on hyvä, tai edes vähemmän hyvä, jekku, niin miksi kymmenen ihmisen pitää tulla siihen heti huutamaan "APRILLIA!!!" tai muuta vastaavaa. Mitä kiksejä siitä saa? Fiiliksen, että on fiksu? :'D Eikö se olisi hauskempaa jättää jekku vielä avoimeksi ja seurata, kuinka moni hölmö siihen haksahtaa? Niin ainakin itse toimin tälläkin kertaa monen jäynän kohdalla. Päivän paras marsuaiheinen jekku oli Almond's-Elisan tekemä postaus peweistä skinnypoikasista. Hihitin vedet silmissä, kun ihmiset ihan innoissaan varailivat poikasia. :'D

Mutta toinen juttu, mikä ei ole aprillia. Sukunimi vaihtui tuolloin aprillipäivänä 1.4.2014 Tuppuraisesta Lampilaksi. Eli Wannabe-marsuja ja -hamstereita kasvattaa siis jatkossa Pauliina Lampila. ;)


6 kommenttia:

 1. En taida sitten enää kommentoida mitään.. Ja ei oikeasti pahalla mutta melkein saman jekun teet joka vuosi niin moni varmaan sen tajuskin heti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, kun en millään tapaa tarkoittanut sinua. :)
   Sinähän oli kommentoinut tänne ja joskus illalla ja minä sen sijaan puhuin niistä, jotka möläyttivät asian Facebookissa heti julkaisemisen jälkeen. ;)
   Niin ja jekku on toki sama joka vuosi, mutta joka vuosi joku silti sen uskoo. Varsinkin tuolla Facebookin puolella olisi ollut potentiaalia, koska siellä on paljon sellaisia seuraajia, jotka eivät yhtään minua tunne ja paljon esim. hamsteripuolen ihmisiä.
   Että älä turhaan pahastu, koska en sinua tässä tarkoittanut, olit sitäpaitsi ainoa kommentoija tällä puolen ja vielä illalla. :)

   Poista
 2. Ja voit myös aina pistää tuon kommenttien tarkistuksen jossa pystyy mailissa valitsemaan haluaako julkaista kommentin vai ei, ettei kukaan pääse möläyttelemään ens aprillina :)

  VastaaPoista