keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Lahjakortit kasvattien ostajille

Minullahan on nyt kohta vuoden verran (marraskuun 2012 alusta) ollut yhteistyösopimus Candycane-eläintarvikenettikaupan kanssa, että minä mainostan täällä Candycanea (mm. kuva ja linkki löytyy tuolta sivupalkista) ja vastineeksi kaikki kasvattieni ostajat saavat 5€ lahjakortin kyseiseen liikkeeseen. Ja sen lisäksi minun pitäisi saada sieltä itselleni yllätyspaketti kerran vuodessa, kohta siis pitäisi varmaankin ilmaantua pakettia taas. :)

Tämä ei liity nyt mitenkään epäluottamukseen Candycanea kohtaan tai mitään, mutta kiinnostaisi tietää, että onko lahjakortti tullut perille kaikille kasvattini ostajille? Tietenkin niille, jotka ovat kasvattini minulta ostaneet sen jälkeen, kun yhteistyöstä on Candycanen kanssa sovittu.

Olen tässä siis alkanut miettimään, että tulevatko nämä lahjakortit perille ihmisille. Ne kun saattavat mennä roskapostin joukkoon tms. Kaikille en myöskään varmasti ole edes muistanut etukäteen tästä mainita, että lahjakortti olisi tulossa, niin ehkä ihmiset eivät edes tajua miksi kyseinen lahjakortti yhtäkkiä sähköpostiin tulee. Niin vähän ainakaan palautetta tulee ihmisiltä myöhemmin, että hei tämä oli kiva juttu, kiitos. Enkä tarkoita tätä niin, että kaipaisin tästä erityisiä kiitoksia, mutta olisi tosiaan kiva tietää, jos olet tai varsinkin jos et ole lahjakorttia saanut!

Alle vielä listaus, keille kaikille marsukasvattini uusille omistajille olen lahjakortin pyytänyt. Jos et ole sitä saanut, otathan yhteyttä minuun. Koodin saaneetkin voisivat kommentoida vaikka tähän postaukseen!

Wannabe Karma om. Tiina J.
Wannabe Unnamed Feeling om. Jarno L.
Wannabe Yedi Master Yoda om. Jannika P. (melkein kuin Jannika B.)
Wannabe Cupcake Candy om. Katja B.
Wannabe My Friend of Misery om. Christina T.
Wannabe Nevermind om. Anna-Karoliina K.
Wannabe Playboy om. Anna-Karoliina K.
Wannabe Ånnellinen Åpåssumi om. Anne J.
Wannabe Vampyyri Vailla Varpaita om. Inna-Ria K.
Wannabe Unforgiven om. Salla S.
Wannabe Hemera om. Anneli H.
Wannabe Daiju om. Anneli H.

Sukunimet sensuroitu, jos kyseiset henkilöt eivät niitä halua esille, vaikka se toisaalta voisi jonkun tuodakin tänne Googlen avulla, jos joku vaikka googlaa omaa nimeään... En tiedä moniko blogia lukee, mutta toivottavasti tämä nyt jotain kautta edes tavoittaa kyseisiä ihmisiä. Jos puutut listasta ja olet kasvattini ostanut marraskuun alun 2012 jälkeen, niin siitäkin saa vinkata. Ja tämähän koskee siis vain omia kasvattejani, ei muita myymiäni marsuja.

Lahjakortti toki kuuluu myös hamsterikasvattieni ostajille, mutta siitä lisää sitten hamsteriblogiini, jahka joudan.

Ps. Huomatkaa myös Candycanen pakettirinki! Itse osallistuin edelliseen pakettirinkiin ja voin suositella!


7 kommenttia:

 1. Wannabe Jannika B. on saanut lahjakortin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoit mulle just nimi-idean. :D
   Annan sulle Wannabe Jannika B:n vaihdossa Underground's Örnijösklöjdiin. ;)

   Poista
 2. Karma on saanut lahjakortin, mutta entäs hänen poikansa? :D Saisikohan Arvo the Äksönsankari oman lahjakortin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo! Toki. Oli ajatuksissakin jossain kohtaa, mutta unohtui. Sama pää kesät talvet jne.

   Candycanelta on tullut ohjeistus, että vaikka myisi kaksi kasvattia, niin silti vain yksi koodi per ostaja. Tosin, mielestäni se ei päde siinä kohtaa, kun hankinnat on tehty eri ajankohtana. Eli pistänpä Arvon lahjuksen myös pyyntöön. :)

   Poista
  2. Lahjakortti tulikin jo. Arvo kiittää :)

   Poista
 3. pystytkö ottamaan 2 marsu poikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet tarjoamassa minulle marsuja eikä tämä ollut vain retorinen kysymys, niin eikö olisi vähintäänkin asiallista ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla eikä vain huudella blogiin?

   En kuitenkaan ole halukas ottamaan vastaan mitä tahansa marsuja, koska se on 40 marsun omistajalle melkoinen työ, jos tulokkaat tuovat tuliaisina vaikkapa sienen.

   Moni ei myöskään ymmärrä, että vaikka minulla on paljon marsuja, ei se silti tarkoita, että keräilisin niitä ja ottaisin innoissani vastaan ihan mitä tahansa. :D Jokaisella marsullani on kuitenkin tarkoitus, joko jalostustyössä tai lemmikkinä.

   Poista