lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ä-poika

Sattuipa kerran hassu juttu. Vastuuntuntoinen kasvattaja myi valmiiksi tiineen naaraan lemmikkikotiin, jossa naaras sitten sai ihanan ja potran poikavauvan. :)

No niin, uuden kodin tiedossa kyllä oli, että naaras saattaa olla tiine, vaikka itse sitä hyvin epätodennäköisenä pidinkin. Mutta tyypillistä tuuria taas, että jos joku ylipäätään tiinehtyy, niin tottahan toki se on sellainen naaras, joka myydään uuteen kotiin, eikös vaan... :D No eipä kyllä harmita, että näin kävi, pääasia, että kaikki meni hyvin ja emo ja poikanen voivat hyvin! Kyllähän näitä urospoikasia on itselle syntynytkin jo ihan riittämiin. Ihan oikeasti meille on syntynyt viimeksi vuosi sitten naaraspuolisia rex-poikasia... Uskomatonta, mutta totta.

Kuitenkin, tässä on nyt Ä-poika, hänestä tuli Wannabe, koska syntyi vähän niinkuin sijoituskodissa, tai näin uuden omistajan kanssa sovittiin. Emänä pojalla on Wannabe Karma ja isänä FI MVA Wannabe Anárion. Poika sai nimekseen Wannabe Äksönsankari (tuli ihan fiilis, että matkin Jannikan Äksönsankaritarta... :D)

Tässä vielä kuvia (copyright Tiina Jäntti) ihanasta orange agoutista pallopäästä. Oikeasti, katsokaa nyt mikä tyyppi tällä poikasella on! :3
Vielä kun saadaan Ö:t maailmaan, niin sitten on menty täysi kierros aakkosia. Pitääköhän keksiä jotain uutta tälle uudelle kierrokselle?


3 kommenttia: