torstai 9. toukokuuta 2013

Varpaaton marsu

Tässä hän taas on! Entistä ihanampana. <3

Wannabe Vampyyri Vailla Varpaita


Wannabe Vampyyri Vailla Varpaita
Onko vähän kasvettu tästä, onko? :D Saati sitten tästä. <3

Ikää pojalla on nyt himpun vajaa seitsemän viikkoa (s.23.3.) ja mamman kanssa edelleen asutaan. Hups! No mutta eihän tällainen söpöliini nyt vielä poikaporukkaan voi muuttaa... Mutta kyllä sen nyt vaan on pakko. Heti kun keksin mihin sen asutan.

En tiedä maltanko tästä mussukasta edes luopua ja tahtooko kukaan tällaista "jalkavammaista" marsu ostaakaan. Ihan symppis poika tämä kyllä on, ei sillä... Turkkikin näyttää ainakin vielä todella hyvältä, on lyhyt ja kihara. Damn it! Tottahan toki tässä olisi muuten tuleva VV-14, jos vaan olisi kaikki ruumiinosat paikoillaan.

Tuli käytyä pari päivää sitten myös shoppailemassa Agrimarketissa.


25kg vehnälesepellettiä, 25kg Racing Greenlineä ja 40kg kauraa. Omnom. Pölkkyä vaan yksi säälittävä paali, jolla ei pitkälle pötkitä, mutta onhan nyt edes pieni hätäapu, kun kyytiin ei enempää mahtunut.


4 kommenttia:

 1. Voi ei, I'm in löööööv <3! Vampyyri, joka näyttää ihan teddykarhulta!

  VastaaPoista
 2. Suloinen poikuus on! :)
  Noista shoppailuistasi tuli mieleen, että millaisella sekoituksella ruokit marsujasi? Yritin tuosta Racing Greenlinestä etsiä tietoa, mutta en löytänyt...
  Itse olen omille marsuilleni pohtinut jotain taloudellisempaa vaihtoehtoa ruuiksi kuin nuo eläinkaupan kalliit ruuat, joita olen tähän asti käyttänyt... Tyhmiä kysymyksiä, mutta lähipiirissä näitä marsu-harrastajia ei oikein ole niin ei ole neuvojakaan saanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nyt ainakin jonkinlainen Greenlinen tuotekuvaus: http://www.suomenrehu.fi/fileadmin/user_upload/skriptit/racing_tuotekortti_pdf.php?tid=148

   En usko, että sinulle kovin taloudelliseksi tulisi hankkia tällaista määrää rehujakaan, halvemmaksi tulee varmasti se eläinkaupan pelletti, koska marsusi varmasti syövät kuitenkin sen verran vähän... Edullinen ihan ok pelletti on esim. Zooplussalta saatava Tima Mega C. Sitä ajattelin itse tilata lisäksi tähän seokseen sitten seuraavaksi.

   Tässä sekoituksessa on nyt tosiaan kauraa, vehnälesepellettiä, Greenlineä ja vielä Versele Lagan marsujen kasvatuspellettiä. Aika tuhtiahan tämä on, mutta kasvavat eläimet tarvisevat vähän tuhdimpaa sapuskaa kuin "pullamarsut".

   Poista