lauantai 19. tammikuuta 2013

Marsulan tyhjennysmyynti

Tänään piti viettää päivä Tampereella PiNan pet-näyttelyssä, mutta toisin kävi. Olkapää ärhentelee niin pahasti, että vaihteiden vaihtaminen on tuskaa ja kun pakkastakin on melkein -30, niin katsoin paremmaksi jäädä kuitenkin kotiin. Harmittaa kyllä, koska tarkoitus oli viettää kiva päivä kera Aidan ja Saijan, mutta aina ei voi voittaa.

Sen sijaan tein vähän "inventaariota" marsulassa ja ajattelin laittaa jokusen "turhan" marsun myyntiin...

Rex Caviecares Lady** s.17.7.2010. Himalaya. Alustavasti varattu.
Rex Bergatrollets X-anadu s.21.6.2010. Cinnamon agouti/white. Alustavasti varattu.
Rex Pickersleigh All or Nothing s.22.6.2010. Silver agouti. Ehdottomasti vain lemmikiksi tai näyttelyihin, ei missään tapauksessa enää jalostukseen!
Abessiinialainen Maailman Äyskäri s.23.6.2011. Chocolate brindle. Lemmikiksi, näyttelyihin.
Abessiinialainen Maailman Vauhtiviineri s.31.7.2012. Brindle. Lemmikiksi, näyttelyihin, jalostukseen.
Ch-teddy cres Eos s.29.8.2011. Golden agouti. Lemmikiksi tai näyttelyihin.
Nonself tsw Destroy Castles s.11/2011. Lemmikiksi. On ollut uroksella syyskuusta asti, ei ole tiinehtynyt. Pieni mahdollisuus kuitenkin, että voisi olla tiine, koska uros edelleen samassa häkissä.
Abessiinialainen BL Hanoi s.5.2.2012. Brindle. Lemmikiksi, näyttelyihin, jalostukseen. Venäjän tuonti. Asuu samassa laumassa W. Riiviöiden Ruhtinaan kanssa, mahdollisuus ostaa siis parina.
Risteytys Wannabe Riiviöiden Ruhtinas s.17.10.2012. Black/white. Lemmikiksi, pet-luokkiin. Asuu samassa laumassa BL Hanoin kanssa, mahdollisuus ostaa siis parina.
Rex Wannabe Nevermind s.24.7.2012. Pew. Lemmikiksi, pet-luokkiin. Asuu yksin, mutta tulisi varmasti toimeen luovutusikäisen uroksen kanssa. Asunut aiemmin kolmen uroksen laumassa.

Loogisesti naaraat siis punaisella, urokset sinisellä. Lisää tietoja voi kysyä sähköpostilla pauliina@wannabecavies.net. En kuitenkaan vastaa pelkkiin hinta- tai kuvatiedusteluihin ("mitä maksaa, saaks kuvia???"), haluan tietää kenen kanssa asioin. Tutustuthan myyntiehtoihini kotisivuillani.

Marsut sijaitsevat kotonani Pyhärannassa, josta nouto ellei toisin sovita esim. näyttelyiden yhteydessä. Kuljetus onnistuu satunnaisesti myös Sastamalaan omien menojeni puitteissa.


Päivitetty 7.2.2013

 

1 kommentti: