sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri, luukku 1 (FI MVA Wannabe Anárion)

Tulipahan tällainen idea extempore mieleen. En siis lainkaan suunnitellut tätä.
Ajattelin tässä joulukalenterimaisesti esitellä omia kasvattejani. Joka päivälle uusi marsu. En lupaa mitään kaikenkattavaa esittelyä kuitenkaan, kuva ja perustiedot.

Ensimmäisestä luukusta paljastuu itseoikeutetusti FI MVA Wannabe Anárion, "Aatu", ensimmäisestä meillä syntyneestä poikueesta.


Aatu syntyi 23.12.2010 eli herra täyttää myöhemmin tässä kuussa komeat kolme vuotta.

Aatun isä on FI MVA Bergatrollets Osvald ja emä Abbylines Zannie On Top. Aatun kanssa samaan poikueeseen syntyi neljä urosta, mutta ikävä kyllä vain kaksi selvisi luovutusikään. Aatulla on siis täysveli Wannabe Amroth. Sitä en tiedä, missä Amroth tällä hetkellä menee tai miten sillä menee, koska henkilö, joka Amrothin osti, ei halua kertoa minulle siitä mitään. Melko ikävää. :/
Aatu on ollut isänä parissa poikueessa.
Ensimmäinen poikue syntyi 20.12.2011 Caviecares Rutien kanssa, tuloksena silver agouti/white naaras Wannabe Gaia sekä kuollut pe white.
29.3.2012 syntyi silver agouti/white naaras Wannabe Jumprahuiti, emänään Caviecares Lady**.
3.7.2013 syntyi orange agouti uros Wannabe Äksönsankari, emänään Wannabe Karma.

Aatu on marsulan ehdoton lellikkimarsu, johtuen ehkä siitä, että se on juuri siitä ensimmäisestä poikueesta. Tällä hetkellä Aatu asustaa kesällä syntyneen Å-pojan kanssa. Vaikka rexien kasvatus koko ajan hiipuu ja vähenee, niin Aatusta en luovu. <3

Aatu nimi, Anárion, aiheuttaa välillä ihmetystä. Anárion, kuten myös Amroth, on J.R.R. Tolkienin hahmoja.


4 kommenttia:

 1. Arvo on kyllä ilmetty isänsä; ilme, silmät, korvat... Väri vaan eri :) Onko Aatu isokokoinen, kun Arvosta on tullut melkoisen iso, vaikka emonsa on pikkuinen (no sekään ei enää niin pieni ole, ruoka maistuu...)

  Oletko nyt siis lopettamassa/vähentämässä rexien kasvatusta? Höh :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä muuten mitään, mutta materiaali loppuu. Minulla on enää kaksi jalostusikäistä naarasta. Naaraspuolisia rexejä on syntynyt viimeksi heinäkuussa 2012, sen jälkeen pelkkiä uroksia.

   Aatu ei mielestäni ole erityisen isokokoinen, vaikka moni marsunhakija onkin sanonut, että onpas tuo iso... Aatun isä oli myös melko pieni. Tai sanotaan, että kompakti. :D

   Poista