sunnuntai 18. elokuuta 2013

PiNa 17.8.2013

Tuli eilen käytyä Lempäälässä PiNan näyttelyssä. Omia marsuja ei ollut mukana, mutta tein marsuille harjoitusarvostelun pet-luokassa, yhteensä 30 pet-marsua tuli arvosteltua. Taas ollaan askeleen lähempänä virallista pet-tuomarointia! Paljon oli ihania marsuja ja oikein hyvä taso. Omien arvostelujen perusteella PPM1 olisi ollut Sannin Kooka-burra. Ei ole lainkaan helppoa hommaa tuo tuomarointi, täytyy sanoa.

Uuteen kotiin tästä näyttelystä lähti yhteensä viisi marsua. Vital's Frosty Silver, Wannabe Hemera ja Wannabe Daiju Kirkkonummelle, Wannabe Unforgiven Punkalaitumelle ja Wannabe Vampyyri Vailla Varpaita ystävälleni Innalle Tampereelle. Maailmalle matkasi myös kuusi roborovskia.

Tilalle tuli yksi pieni himmypoika Aidalta, Maailman Oikea Laudaturi.

Paljon on kyselty niiden puolitoista viikkoa sitten kotiutuneiden britti-ihmeiden kuvien perään... Mikäs niissä nyt sitten niin kummallista on? Marsuja siinä missä muutkin. :D No, ehkä Prince William ja Dutchess Catherine jossain kohtaa tekevät ensiesiintymisensä vielä kuvien muodossa...

Uusi kuvallinen myynti-ilmoituskin täytyisi väsätä. Yksi naaraspari (punasilmäisiä sileäkarvaisia) ja yksi urospari (rexejä) olisi vielä vailla kotia. Myöhemmin myyntiin saattaa tulla myös VV-12 FI MVA Vital's Midnight Sun.

Meillä on eilen syntynyt syyrianhamsterin poikasia! Odotettavia värejä cinnamon ja ps creme. Alustavia varauksia otetaan vastaan, jos joku marsuttelija kaipaa elämäänsä piristämään marsujen lisäksi myös ihanaa pikkunallea. <3

Nordicin ilmot täytyisi lähettää jo viiden päivän päästä eikä Nordiciinkaan ole enää kuin kolme viikkoa! Mihin tämä aika oikein katoaa?!

Loppuun vielä söpö kuva Bergatrollets Maka-Pakasta ja Wannabe Xavier the Xanor Addictista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti