maanantai 11. maaliskuuta 2013

Marsumaista luettavaa x3

Tänään löytyi postilaatikosta (liekö syntymäpäivän kunniaksi? ;)) marsumaista luettavaa peräti kolmena kappaleena. Tai eihän Marsu Magazinessa ole meikäläiselle sinänsä mitään luettavaa, mutta se kiinnostaa ihan muista syistä. Upea fiilis saada lehti vihdoin ja viimein livenä hypisteltäväksi kun sitä on ensin pari kuukautta pyöritellyt päässään ja koneellaan.


Guinea Pig Magazine on sen sijaan täysin uusi tuttavuus. 8,95€ tuli hintaa kappaleelle (kolme maksoin, kaksi sain, ehkä lähettävät sitten seuraavan numeron? täytynee kysellä perään...) postikuluineen, josta ensin ajattelin, että onpa kallis, mutta näyttipä Koululaisenkin hinta olevan hurjat 7.40€ (työpaikallani niitä sattuu olemaan), että onko tuo 1.55€ hintaero sitten ulkomailta tilattuna enää niin kauhean suuri lisä... Ja vielä näin ihanasta lehdestä! Kirjoittelen varmaan myöhemmin vielä lisää Guinea Pig Magazinesta, kun olen ensin ehtinyt tutustua sisältöönkin paremmin...


1 kommentti:

  1. Oli munkin pakko ostaa tuo Guinea Pig Magazine kun oli juttu lunkaryasta ;) Hyvä lehti! Eikä hinta ollut paha kun Briteistä tuli ja vieläpä tosi nopeasti.

    VastaaPoista