perjantai 4. heinäkuuta 2014

Vaikeita päätöksiä

Tässä on tapahtunut nyt rytinällä asioita ja täytyy laittaa nyt omia intressejä tärkeysjärjestykseen. Ei mitään ikävää, vaan ihan supermukavaa. Ja ei, en ole raskaana. :D

Olen siis aloittanut unelmatyöni, mutta tässä unelmatyössä on nyt vaan entiseen työhöni verrattuna jos ei nyt ihan tuplaten, niin ainakin melkein, työtunteja. Lisäksi työtä on päivien lisäksi iltaisin, öisin, viikonloppuisin, pyhinä sekä välillä myös pitkiä 12h vuoroja eli siis saatan olla töissä koska tahansa entisen "ainoastaan arkisin 8-14, koululaisten loma-ajat vapaata" sijaan, joten jostain täytyy nyt karsia ihan oman jaksamisenkin takia.

Ja ajattelin sen karsimisen aloittaa marsujen määrästä. Nyt niitä on se noin neljäkymmentä ja pohdin, että josko tuosta nyt jokusen saisi jonnekin muualle.

Tarjolla olisi nyt siis esimerkiksi kasvatuksen aloittamiseen paketti tai pari. 

Selfeistä löytyy saffronia, lemonia, buffia, creamia... Tai ainakin aineksia tehdä kaikkia näitä. Löytyy myös buffia roanina, ps kantajia. Mahdollisuus on siis väsäillä myös punasilmäisiä roaneita näistä. Kolme self saffron naarasta, kaksi self saffron urosta, self lemon uros, self cream naaras, self buff naaras ja kaksi nonself buff roan urosta näin äkkiä laskettuna. Kantajuuksia suuntaan ja toiseen.

Himmyjä (nonself black himalayan sekä englannincrest black himalayan) löytyy kolme naarasta ja kolme urosta. Tästäkin oikein oiva paketti jollekin himmykasvatuksen aloittamiseksi. Sekä toki myös yksi nuori self black naaras, jonka olen himmy-projektia varten hankkinut tuomaan uutta verta.

Sydän itkee verta, mutta pakko tehdä jotain, ennen kuin homma leviää (tai edes uhkaa levitä) käsiin.

Kysy rohkeasti lisää sähköpostilla wannabe.marsut@gmail.com, jos kiinnostuit. Ensisijaisesti tosiaan pakettina kasvatukseen.


Ps. Nyt ei ole aprillipäivä! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti