torstai 6. helmikuuta 2014

Plop, plop, plop...

Nyt on ollut niin suuri suru, että ei ole jaksanut päivitellä tännekään, vaikka poikasia on tullut taas kuin plussapalloja.

Sunnuntaina 2.2.2014 syntyi nonself silver argente uros yhdistelmästä Wannabe Yolo Swaggins - Dutchess Catherine. Nimen tämä poika sai isänsä mukaan ja siitä tuli Wannabe Swaghetti Yolognese. Tämä jälleen sarjassamme "ehdota älytöntä nimeä, niin varmasti se pääsee läpi".
Keskiviikkona 5.2.2014 marsulasta löytyi melkoinen ylläri. Kauan odotettu poikue yhdistelmästä CZCh Marsyas Sebastiano Bianco, a.k.a. "Runkku-Seba" ja Arcticas Chablis. Mutta... Molemmat poikaset ovat satiineita! Melkoinen shokki. Uros ja naaras. Urokselle olisi jo satiini-asian tiedostava lemmikkikoti tiedossa. Nämä tulevat olemaan mitä todennäköisimmin Wannabe Shining ja Wannabe Glowing One.

Tänä aamuna 6.2.2014 marsulassa kurkisteli myös tällainen kaveri. Nonself lemon argente uros yhdistelmästä self saffron Aniaras Manu - nonself silver argente Wannabe Yours One and Only. Oikein nätin näköinen poika, ainakin tyypiltään ja noin muuten, mutta tämähän ei mene rekisteriin, koska isä on self. Wannabe Pikachu.2 kommenttia:

 1. Kuinka vanha oot??? Etkö tiedä että marsui ei saa roikotaa tai edes pitää noin sylis?!?!?!??!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti melkoisesti vanhempi ja myös kokeneempi eläintenkäsittelijä kuin sinä.

   En näe kuvissa yhtään "roikotettavaa" marsua, vaan tukevasti kädessä olevia poikasia.

   Anna mun kaikki kestää.

   Poista