maanantai 21. lokakuuta 2013

Näyttelyhuumaa

Vajaan kahden viikon päästä 2.11. on SMY:n Grand Gala Lahdessa. Sinne minut julmasti pakotettiin lähtemään ja ilmoitinkin mukaan peräti kolme marsua, jotka Jannika tosin saa esittää, koska itse olen varautunut tekemään koearvostelua pet-marsuille. Alunperin suunnittelin ottavani mukaan peräti yhdeksän marsua, mutta ajattelin säästää Jannikan hermoja. Kuusi eri suuntaan sinkoilevaa argentea olisi saattanut olla ylirauhallisiin lunkiin tottuneelle esittäjälle hieman liikaa... :D (Toinen, vähintään yhtä pätevä, syy oli se, että en tiedä kuka ne yhdeksän marsua olisi trimmannut näyttelykuntoon.)

Viikon päästä GG:sta eli 9.11. on Tampereen Ikurissa Pirkanmaan Nakertajien pikkujoulunäyttely, jossa on lemmikkiluokat kaikille jyrsijöille ja kaneille. Sinne ajattelin suunnata myös. Lähinnä tekemään toista koearvostelua, mutta ehkä pari hamsteria saatan ilmoittaa myös mukaan. Tätä PiNa:n näyttelyä minun olikin nyt tarkoitus hieman mainostaa, koska useampikin kasvattini on päätynyt Tampereen seudulle. Joten kaikki nyt joukolla ilmottautumaan PiNa:n pikkujoulunäyttelyyn! :) Tuomarina siellä on Aida.

Kasvattieni mukaan lykkäämäni kasvattajasetelit, joilla saa ilmoittaumisen puoleen hintaan, eivät ikävä kyllä käy PiNa:n näyttelyissä, vaan ainoastaan SMY:n näyttelyissä. Jos jollakulla moinen lipuke vielä pyörii nurkissa, niin eikun vaan reippaasti ilmoittautumaan johonkin SMY:n näyttelyyn ensi vuonna. Grand Gala on tämän vuoden viimeinen SMY:n näyttely, mutta tammi- ja helmikuulle tehdään jo suunnitelmia. Niistä sitten ehkä lisää, kun/jos varmistuvat. Aidaa lainatakseni, "ota riski, rakastu näyttelytoimintaan". ;)

Vielä piti sanoa tähän loppuun, että lauantaina pidetty genetiikkakurssi II oli aivan mahtava! Lea on todella hyvä luennoitsija ja opettaja. Kyllä tuli opittua yhtä ja toista uutta genetiikasta. Voisi jopa sanoa, että nyt loksahti jotain kohdalleen ja isosti. Kiitos Lealle, joka viitsii Oulusta asti tulla näitä kursseja pitämään. :)
Se vaan pisti ihmetyttämään, että meitä oli paikalla ihan vaan kourallinen. Olisiko kurssi numero I mennyt suurelta osalta niin yli hilseen, että kurssi II:lle ei enää uskallettu? Todella harmi, koska kurssi I:llä oli todella paljon porukkaa mukana.


2 kommenttia:

  1. Ne oli niin väärät päivämäärät, ettei ollut mahdollista tulla mukaan. Mielellään olisin tullu.

    VastaaPoista
  2. Ylirauhallisia lunkia, MISSÄ?! :D
    Kaksi on kyllä melkeen mun maksimi, mutta olis ihmisillä ollut hauskaa kun olisin yrittänyt niitä kuutta argentea siellä pöydällä pitää!

    VastaaPoista