lauantai 18. toukokuuta 2013

Juhlanäyttely 18.5.

Aamu ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Heräsin 07.08 siihen kun Jannika soitti "missä olet?". No kotona, nukkumassa. Olisi pitänyt siis olla noin kymmenen minuuttia jo Raumalla ja hereilläkin puolitoista tuntia.

07.23 olin saanut vaatteet niskaan, marsut bokseihin ja tavarat kasaan keskelle pihaa ja puoli minuuttia myöhemmin Jannika jo kurvasikin pihaan. Uskomaton suoritus, koska matkaa oli kuitenkin 25km sovitusta tapaamispaikasta. Perillä Lohjalla oltiin täysin ajallaan, vaikka lähtö myöhästyikin melkein puoli tuntia suunnitellusta.

Juhlanäyttelyssä oli tuomarina iki-ihana Ian Reynolds (UK). Tuloksena oli Wannabe Anárion ROP, Bertil SERT, Wannabe Siideripissis JUN-ROP2 & KUMA ja Wannabe Still Counting KUMA.

Ja koska näyttely oli tupla, oli myös toinen näyttely. Tämän toisen ("tavallisen") näyttelyn tuomari oli Julie Gallagher (UK). Tuloksena tästä näyttelystä oli Wannabe Anárion ROP & SERT (--> valmistui valioksi!), Bertil SERT (--> valmistui valioksi!), Dave SERT, Wannabe Siideripissis KUMA ja Wannabe Still Counting KUMA.

Oikein hyvä reissu siis kaiken kaikkiaan, vaikka alkoikin hieman huonosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti