sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kun mitään ei tapahdu

Niin kovasti haluasin tehdä postauksen marsunpoikasista, elävistä ja hyvinvoivista sellaisista, mutta ei niin ei.. Mitään ei siis ole syntynyt. Hiirivauvoja kylläkin tuli eilen, yhdistelmästä pksa hi ja pksa ssp. Nakkeja oli yhteensä 13.

Hieman tylsää näin sadekelillä, koko päivän satanut vettä ihan kaatamalla ja olen mm. tämän blogin erilaisia tilastoja kaivellut aikani kuluksi. Huvittavaa on se, että tänne on löydetty mm. seuraavilla hakusanoilla;
marsu ch-teddy (2)

lasten virveli (1)
marsu potkii (1)
Tuo lasten virveli kyllä aiheutti melkoista hilpeyttä. :D On se hyvä, että on antanut mielikuvituksellisia nimiä marsuilleen. Jos joku ei tiennyt, niin risteytysmarsu on ruotsiksi virvel ja siitä siis tulee nimi Virveli. Koska risteytykset ovat virveleitä. Ja hakusanoista päätellen, jollain muullakin on ongelmana potkiva marsu, ei Jaska sitten olekaan ainoa lajiaan. Jos siis hakusanalla on yrietty hakea apua siihen, että marsu potkii. 

Kaipailisin lisää marsukasvatukseen keskittyneitä blogeja. Omia suosikkejani ovat Pulmun ja Aidan blogit. Hennankin sain yllytettyä aloittamaan blogin. Mutta tahtoo näitä vielä lisää! Myös muut eläinlajit toki kiinnostavat, joten ilmottaudu ihmeessä kirjoittamalla kommentti, jos sinulla on kasvatusaiheinen blogi, niin lisään sen lukulistaani. :) (Jannikalle vinkvink, jos käyt täällä, että aloitapas sinä myös blogi. ;) )
 

Ja tiedän kyllä, että tämä blogi on tylsä, koska täällä ei tapahdu mitään. Huomaahan sen ilmottautuneiden lukijoiden määrästäkin. Mutta se on marsujen syy, koska ne panttaavat! Tai eivät tiinehdy. Tai jotain muuta. Oikein mielelläni tekisin postauksia poikaista. Ja muustakin, mutta kun ei mitään tapahdu, nyt kun ei ole näyttelyitäkään. No, ehkä viikon päästä on sitten jotain kerrottavaa Ruotsin matkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti