maanantai 20. toukokuuta 2013

Ruusukevertailu

Kumpi parempi? Vanhat vai uudet? Ylärivissä siis SMY:n vanhat ROP2 (vihreä-valkoinen), ROP (puna-keltainen) ja serti (sini-valkoinen), alarivissä uudet vastaavat.

 
Erittäin huonolaatuinen kännykkäräpsy extempore, mutta kyllä tästä idean saa.
Itse en oikein tiedä mitä mieltä vielä olisin. Sertiruusuke on kiva, mutta kivoja olivat myös nuo isommat ROP- ja ROP2-ruusukkeet.


6 kommenttia:

 1. Mitä halvemmalla päästään sen parempi.

  VastaaPoista
 2. Sertiruusukkeen vois poistaa jakelusta kokonaan toistaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Köyhän näköisiä noi uudet ROP ruusukkeet, mutta serti on kiva.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä vanhemmat on parempia. Jos jostain pitää säästää niin sertiruusukkeiden koossa. Noi "läpyskät" kelpaisi kyllä. Musta sertiruusukkeet on hyvä juttu. Laajentaa näyttelyistä "nauttijoiden" määrää kun muistoksi tulee leiman lisäksi pieni ruusuke. Ne on kuitenkin yleensä aika pitkään ne samat tyypit, jotka niitä rop- ja bis-ruusukkeita saa, joten "tavisharrastajat" jää yleensä nuolemaan näppejään. Vai olenko ihan väärässä?

  VastaaPoista
 5. Mielestäni se on ihan järkevää, että serti on nyt saman kokoinen kuin ROP:t, koska onhan serti mm. pisteiltäänkin arvokkaampi kuin ROP. Serti 10p., ROP 8p., ROP2 6p., niin onhan se vähän omituista, että serti on pikkuinen lipare ja ROP:t isoja ruusukkeita...
  Mutta muuten kyllä tykkäsin vanhoista enemmän. Ja etenkin siis noista vanhoista vanhoista, joita tuo ylärivin ROP2 on. ROP onkin uudempaa mallia. Eli siis suomeksi tykkäsin enemmän Rosetin ruusukkeista, nämä uudet JD:n ruusukkeet on vähän "halvan" oloisia niin sanoakseni...
  Ja onhan tuo vanha serti-lipare vaan niin symppis, mutta kieltämättä ruusuke on "juhlallisempi".

  Tämähän oli nyt toinen näyttely, jossa näillä uuden kokoisilla ruusukkeilla mentiin.

  VastaaPoista