perjantai 1. maaliskuuta 2013

Arvonnan tulokset!

Täytyy myöntää, että unohdin jo koko arvonnan. :D Vielä kun tämä kuukausi loppui kesken, niin jotenkin pääsi yllättämään, että tänään onkin jo maaliskuun ensimmäinen päivä ja arvontaan osallistuminen on loppunut eilen. 

Osallistujien vähäinen määrä pääsi yllättämään. Avaimenperäarvontaankin saatiin enemmän osallistujia (42 arpaa, 31 osallistujaa) kuin tähän, ainakin tämän blogin osalta. Kaikkien kolmen yhteisosallistujamäärä taitaakin olla sentään vähän isompi.

Osallistujien määrät siis blogeittain; Wannabe Cavies 26 arpaa, Mustanaamiot 18 arpaa ja Hyllyllinen hampuuseja 16 arpaa. Mainostamisella ansaittiin viisi arpaa. Muutama muukin kertoi mainostaneensa, mutta joko linkki puuttui tai se oli puutteellinen. Linkki siis saattoi johtaa blogin etusivulle eikä siihen postaukseen, jossa mainos oli. En alkanut näissä tapauksissa montaa sivua selaamaan taaksepäin tarkastaakseni löytyykö mainos todella. Joka tapauksessa, yhteensä mukana oli siis 65 arpaa.

Arpomiseen käytin netistä löytämääni arvontakonetta.

Ja voittaja on, tattadadaadadaa...

Heidi

Heidillä oli pelissä mukana tällä kertaa neljä arpaa eli maksimimäärä. Tällä kertaa se kannatti. ;)
Otan Heidiin pikapuoliin yhteyttä ja suunnittelen jonkun kivan marsu-/hamsteripaketin hänelle. Luultavasti ainakin jostain blogistani tulee löytymään myös postaus siitä, mitä pakettiin päätyi. Olisi kiva, jos Heidikin postauksen aiheesta tekisi ja kertoisi linkin siihen tännekin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti