sunnuntai 14. joulukuuta 2014

PiNan pikkujoulunäyttely 13.12.2014

Ristus mikä reissu!

Matkaan lähdin perjantaina, menin yökylään vanhemmilleni Sastamalaan, että aamulla saisi nukkua vähän pidempään, kun matka siitä Ikuriin on vain noin 45 kilometriä. No, aamulla herätessä päätös oli todellakin oikea, koska lunta tuli taivaan täydeltä! Näyttelypaikalla olin ajoissa, varttia vaille yhdeksän, vaikka kuuttakymppiä pitikin yli puolet matkasta ajella possujunassa. Pitkänmatkalaisille kuudenkympin ajelu kuitenkin kostautui ja monet saapuivat ihan siinä kymmenen aikaan. Voisi varmaan sanoa, että "talvi yllätti autoilijat"? Se lumimyräkkä todellakin oli yllätys.

muuttokuorma mukanaItse näyttely ei mennyt mitenkään erityisesti, lähinnä tarkoitus olikin nähdä kavereita ja luovuttaa hamsterinpoikasia. Parhaat pisteet marsuillani taisivat olla 95 ja huonoimmat 92. Tai jotain sinne päin, en nyt tarkkaan muista. Täytyy kyllä sanoa, että tämän jälkeen itse pet-tuomarina arvostan huimasti enemmän hyvin valmisteltua pitkistä. Hirveä homma saada turkki puruttomaksi ja heinättömäksi ennen arvostelua ja se rasviksen peseminen, voi luoja... :D Ja kuten Aida totesikin, helppohan se on sanoa, että "korvat 4,5p., hieman likaa" kuin itse puunata ne korvat liattomiksi... :D


Underground's Tahmatassu arvosteltavana

Tuomisina näyttelyistä oli 2kk alpakkanaaraalle tuomarin suosikki ja lunkille pariluokan voitto. Pientä säpinää oli pariluokassa, naaras oli ilmeisesti kiimassa ja ruikki pissaa koko pöydän täydeltä ja uros oli sitten tottakai ihan sekaisin. Kuten Aida arvosteluissaan totesikin, "Pariluokan voittajamarsut pyörivät niin villisti laudalla keskenään ja olivat turkiltaan niin samanlaiset pörhelöt, ettei ollut mahdollista erottaa missä toinen marsu alkaa ja missä toinen loppuu. Eiköhän siinä ole pariluokan voittoperustetta kerrakseen? :D" Muut marsujen tulokset löydätkin Aidan blogista.

Hamstereille tuli pari kumaa, Wannabe Kaupungin Tavoitelluin Remonttimies* sai kuman käsiteltävyydestä ja Wannabe Cinnamonkey turkista. Muita hamsuja minulla ei sitten ollutkaan mukana, paitsi kodinvaihtajat Wannabe Salassapidettävä ja Wannabe Salaperäinen.

Seuraava PiNan näyttely onkin sitten 31.1.2015 Viialassa, Aidan kanssa sitä pykätään. Tai no, Aida lähinnä, minä vain sidekickinä mukana. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti