tiistai 24. heinäkuuta 2012

Poikasia x 2

Mies tuli aamulla ihan tohkeissaan herättämään minut, koska marsulassa on paljon pikkumarsuja. No, äkkiä sitten vaan itsekin sängystä ylös ja silmät ristissä marsulaan.

Poikasia olivat saaneet Wannabe Cupcake Candy* ja Caviecares Lady**.

Candyllä oli kolme poikasta, väreiltään äkkiseltään cinnamon agouti, golden agouti ja orange agouti. Sukupuolia ei jäänyt mieleen, vaikka nekin taisin katsoa. Nämä ovat M-poikaset. Olivat selvästi syntyneet aikaisemmin kuin Ladyn poikaset, jotka olivat vielä ihan märkiä ja verisiä.




Ladyllä puolestaan oli häkissään kolme elävää ja yksi pahoin syöty poikanen. Elävät olivat jokseenkin heikon oloisia ikävä kyllä. :( Mutta myös vielä ihan märkiä, joten aivan juuri syntyneitä. Toivottavasti selviävät! Mutta koska tuuri ei koskaan ole ollut puolellani, niin enpä pidä yllä suuria toiveita. Väreiltään kaikki kolme olivat punasilmäisiä valkoisia, mikä ei yllättänyt yhtään. Näidenkään sukupuolet eivät jääneet mieleen. Nämä puolestaan ovat N-poikaset.


Jotenkin tosi tyypillistä, että poikasia on odotettu jo kolme viikkoa ja sitten ne päättävät syntyä kerralla. No, vielä olisi jännittämistä, sillä eivät ne kaikki tässä vielä olleet.

1 kommentti:

  1. Voi noita pieniä valkoisia nenäeläimiä <3 Tekee niin mieli pusutella pikkusia!

    VastaaPoista