sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viikonloppu Sastamalassa

Lähdin perjantaina valmistelemaan näyttelyä Sastamalaan. Perjantaina kannettiin ja järjesteltiin tarvittavat pöydät Seukulla seuraavan päivän näyttelyä varten.

Lauantaiaamuna olin näyttelypaikalla kahdeksalta, mutta eipä siellä muita näkynyt seuraavaan tuntiin kuin Taina, jota varten ne ovet kävinkin jo niin ajoissa avaamassa. :D

Näyttely sujui hyvin, monet kehuivat paikkaa, joten eiköhän Sastamalaan toistekin näytsi järkätä.
Näyttelyn sponsorina toimi paikallinen eläintarvikekauppa Haukkis ja arpajaisiin oltiin saatu lahjoituksia paikallisilta yrityksiltä. Mukana oli myös tätini ja puolisoni lahjoittamia kädentöitä. Arpoja menikin hyvin kaupaksi, 74 kappaletta niitä tuli myytyä. Arpajaisiin liittyen olen hyvin tyytyväinen isääni, joka palkintoja jaksoi kysellä paikallisilta yrityksiltä ja oli myös paikalla myymässä arpoja ja muutenkin touhuamassa.
Tuomarit käytiin syöttämässä Saluunassa. Olisiko pitänyt viedä vielä bisselle Walter'siin? ;)


Arpajaispalkinnot

 Erityismainintana; porukka osallistui todella hienosti siivoamiseen! Siinä vaiheessa kun pettien palkinnot oli jaettu ja pet-porukka hävisi (suurin osa edes laittamatta tuolejaan pinoon mistä ne oli otettukin, pyynnöstä huolimatta...), niin oli kyllä vähän musta mieli, että näinkö tässä taas käy, pari ihmistä jää siivoamaan koko paikan, mutta hienosti ennen ulkomuotoluokan palkintojen jakoa saatiin paikka siistiksi. Tokihan siellä itse joutui heilumaan vielä sen jälkeenkin kun kaikki olivat poistuneet, mutta täytyy sanoa, että jos siivoukset sujuisivat aina näin jouhevasti, niin olisi paljon kivempi näyttelyitä järkätä.

Oli todella mukava päivä ja oli kivaa. Oli jopa sellainen olo, että onpa kiva tehdä! Näyttelymenestys sen sijaan ei ollut huikeaa, ainoastaan eng. crest tsw Magical Merlin oli ROP2 Donilla. Mutta eipä se kiva päivä niistä tuloksista tarvitse olla kiinni. ;)

Uuteen kotiin lähtivät S MVA AbbyLines Billy Bear, Maailman Dantori ja Maailman Ympäri. Billy matkasi kasvattini Wannabe Fëanorin kaveriksi Nummelle (Nummeen??), Ympäri takaisin kasvattajalleen Aidalle tekaistuaan täällä meillä kaksi poikuetta ja Dantori pääsi lemmikkikotiin Sastamalaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti