perjantai 26. huhtikuuta 2013

Mussukoita

En ole juurikaan jaksanut päivitellä, vaikka joitakin aiheitakin on mielessä pyörinyt kyllä. Tänään otin parit kuvat (kerrankin jollain muulla kuin kännykällä), niin ajattelin, että päivitetään nyt blogikin samalla sitten!

Huomenna on SMY:n näyttely Helsingissä PetExpossa ja sinne olisi suunta. Kello soi viideltä aamulla (yhdeksän tunnin päästä siis...), että ei tässä taaskaan itseään ihan kovin fiksuksi tunne. Vihaan muutenkin messunäyttelyitä yli kaiken eikä asiaa auta se, että PetExpossa on aina samaan aikaan mm. Lapsimessut... Voisin kertoa monta tarinaa messunäyttelyistä ja erityisesti näistä Lapsimessujen kävijöistä, mutta en nyt jaksa aloittaa.

Tässäpä siis ihanista ihanin omakasvattini Wannabe Anárion**;

Wannabe Anárion**

Wannabe Anárion**

Wannabe Anárion**
Aatu on kyllä niin uskomattoman kaunispäinen uros. Aatulla on kaksi sertiä, joten kolmatta metsästetään, mutta en hetkeäkään usko sen irtoavan ainakaan tällä reissulla. Ehkä se joskus vielä saadaan. Toivottavasti.

Ja kuvia myös ihanista, ihanista argenteista. Ensin Bertil. Hieman on erimallinen marsu kuin ylläoleva Aatu. :DJa sitten Dave. Värisävy Pertsan kanssa on huima, mutta Davella on taas parempi tyyppi, joka ei ehkä näistä kuvista niinkään erotu.


Että näillä mennään, saa nähdä miten käy. :)


1 kommentti:

  1. Voi vitsit kun kaunis toi Aatu:)! Ihanan värine (ainakin mun mielestä??:D) Oon liittynyt jo tänne lukijaksi joten voitko sä mun?:)

    Blogini:
    sipisisususu.blogspot.com
    KIITOS:D

    VastaaPoista