sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuspoikasia

Torstaina, juhannusaaton aattona, 19.6.2014 meillä syntyi kaksi aivan valloittavan ihanaa nonself silver argente poikasta yhdistelmästä Prince William (UK-tuonti) - Dutchess Catherine (UK-tuonti).

Toisen poikasista pääsin vielä pelastamaankin. Ihan vahingossa satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, olin vain hakemassa jotakin marsulasta, kun huomasin, että Cathy on saanut poikasia ja toinen niistä hengittää oudon vaikeasti... Otin poikasen käteen ja sillähän oli vielä kalvot naamalla! Suoraan nenän päällä. Ei muuta kuin kalvot äkkiä pois ja poikanen takaisin häkkiin.

Oli todella onni, että satuin juuri silloni menemään marsulaan, hetkeä myöhemmin olisi varmasti ollut jo liian myöhäistä. Nyt siellä kirmaa kaksi reipasta ja kaunista silver argenet poikasta. <3

Kuvia en ole tässä juhannuksen häslingeissä tajunnut lainkaan näistä kahdesta edes ottaa.

Juhannusaattona, perjantaina, meiltä lähti maailmalle kaksi ihanaa rex-naarasta. Wannabe Epeli* ja Bergatrollets Frideborg, jotka pääsivät lemmikiksi Turkuun, Alkemistin syyrianhamstereita kasvattavalle Marikalle perheineen. Näistä palleroista tulen siis kuulemaan varmasti myös jatkossa, ihanaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti