tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku 3 (Wannabe Cupcake Candy)

Kolmannessa luukussa neljänteen poikueeseeni syntynyt Wannabe Cupcake Candy*.

Candy syntyi  17.6.2011 yhdistelmästä Toista Maata**  – Abbylines Zannie on Top. Candyn poikuesisaruksia ovat Wannabe Chewbacca sekä Wannabe Chocolatechip Cookie.

Candy oli junnuna mukana Lemmikkimessuilla Grand Galassa 2011 ja sijoittui siellä hienosti JUN-ROP ja sai sertin, tuomarina iki-ihana Ian Reynolds. Toisella tuomarilla Candy oli ROP2 (ROP oli omistamani Caviecares Lenox, joka oli myös näyttelyn BIS-marsu). Muuten Candy ei tainnutkaan näyttelyissä käydä, en ainakaan muista.

Candy oli ehdottomasti yksi omista suosikeistani, kauniin värityksensä vuoksi.

Candy kesällä 2013

Candy babynä/junnuna

Candy babynä/junnuna

Candy tiineenä maaliskuussa 2012

Candy 1vrk

Candy 2vko

Candy 2vko

Candy sai ensimmäisen poikueensa 17.3.2012. Isänä poikueella oli  Woodside Pendragon. Ikävä kyllä poikueessa oli kaksi kuollutta poikasta, lemon agouti/white/cream ja white/cream/lemon agouti.

Toisen poikueensa Candy sai 24.7.2012. Isänä tässä poikueessa oli  AbbyLines Carob. Poikueeseen syntyi golden agouti/golden uros Wannabe Master of Puppets, orange agouti/golden naaras Wannabe My Friend of Misery sekä cinnamon agouti/white naaras Wannabe My Apocalypse.

Kolmannen poikueensa Candy sai  9.2.2013. Isänä poikueella oli VV-12 FI MVA Vital’s Midnight Sun. Poikueeseen syntyi d.e. white uros Wannabe Unforgiven, cream white uros Wannabe Unnamed Feeling sekä golden/white uros Wannabe Until It Sleeps.

Heinäkuussa 2013 Candy muutti lemmikkikotiin Naantaliin kahden muun naaraan kanssa.


2 kommenttia:

  1. Tämä on tosi nätti marsu. Katselin tätä silloin kun oli myynnissä ja harmittelin kun ei omaan laumaan enää enempää marsuja mahdu. :)

    VastaaPoista