sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hardly alive

Olipas reissu.

Herätyskello soitti 4.30 ja reissu alkoi 5.00. Kotona olin kutakuinkin 22.50 ja nukkumassa 23.30. Eli 18h reissussa ja 19h valveilla. Kilometrejä kertoi yhteensä kutakuinkin 640. Ei enää ikinä Lahteen... Viime kertainen lupaus piti melkein kolme vuotta, kunnes Jannika sai minut tänne pakotettua. Edellisen kerran olen Lahden näyttelyissä ollut nimittäin helmikuussa 2011 (ja sitä ennen 2010 ja 2009). Ja seuraavaa kertaa ei tule.

Matkaseurana oli tosiaan Jannika B. Tiedättekö muuten, mistä se B tulee? No, tietenkin Betoniporsaasta!

Itse näyttely ei Wannabeiden osalta mennyt oikein mitenkään. Omista eläimistäni nonself silver argente brittituonti Prince William sai kuman, kuten myös omakasvattini Wannabe Yolo Swaggins. Nonself black himalayan uros Maailman Oikea Laudaturi oli JUN-ROP kumalla. Kiitos Jannikalle krapulamarsujen esittämisestä! Olisin kyllä odottanut vähän enemmän, varsinkin brittiherramies Prince Williamilta, mutta nyt kävi näin. Jokainen kuitenkin sai jotakin, joten ihan tyhjin käsin ei tultu kotiin.

Wannabe Yolo Swaggins & Prince William

Itsehän istuin siis koko päivän koearvostelupöydän takana, joten en ehtinyt yhtään omaa eläintäni esittämään. Sen sijaan näyttelyn loppupuolella sain esitettyä Jannikan klipatun peruaanin, kun omistaja itse oli kasvattajaluokassa lunkineen. Itseasiassa en oikein tiedä mistään mitään, tuloksista tai mistään muustakaan. Koearvostelu meni kuitenkin hienosti läpi. Enää yksi koearvostelu ja sitten se kirjallinen koe, niin SMY:llä on uusi pet-tuomari. :)

Kurkunsyöntikilpailu

Uuteen kotiinsa Lappeenrantaan lähtivät Bergatrollets Maka-Paka ja Wannabe Xavier the Xanor Addict.
Vastavuoroisesti toin kotiin Maailman Ultimatemonsterin (minun keksimä nimi!!!), Maailman Vaaleanpunaisen Pantterin ja Marsyas Sebastiano Biancon.

Pohdin myös kotimatkalla, josko olisi aika luopua myös naarasparista Wannabe Epeli* & Bergatrollets Frideborg. Näin ollen turhakkeeksi jäisi myös VV-12 FI MVA Vital's Midnight Sun. Kaikki kolme siis rexejä. Tämän jälkeen minulle jäisi enää kolme omakasvattiurosta ja yksi naaras. Eli rexien kasvatus olisi sitten siinä, koska Wannabe Gaiaa ei ole koskaan käytetty jalostukseen eikä näin ollen tullakaan käyttämään, koska ikää on jo.
VV-12 FI MVA Vital's Midnight Sunin eli Joosepin myisin mielelläni jollekin näyttelyharrastajalle lemmikkikotiin. Jalostukseen sen käyttö on niin ja näin, koska sillä on fatty eye. Tokihan fatty eye on hylkäävä virhe ulkomuotoluokassakin, mutta tällä hetkellä herra on ainakin sen verran hoikempi, että se ei näy. Fatty eye on kuitenkin perinnöllinen, joten sen käyttö jalostukseen on sitten ihan omasta harkinnasta kiinni. Kuitenkin, tässä olisi aivan loistava näyttelykaveri vaikka jollekin pienemmälle näyttelyharrastajalle. :)
Epeli ja Frida puolestaan tahtoisivat lemmikkikotiin, mikseivät toki myös näyttelyharrastajalle. Mitään voittajamarsuja nämä eivät varmastikaan tule olemaan, vaikka Epelillä se yksi serti jo onkin. Ei kuitenkaan missään tapauksessa jalostukseen, joten sellaiseen kotiin niitä on turha edes kysellä. Kummallakin on takana vain yksi poikue, mutta en silti halua niitä mihinkään pentukoneiksi. Parasta olisi, jos joku tuttu haluaisi nämä kaksi valloittavaa naarasta itselleen. Ihan mihin tahansa en heitä tahdo siis luovuttaa.

Kotia vailla vielä myös nonself tricolor Bellini sekä nonself silver argente Cecilia. Ilmoitus kuvineen löytyy viimeisimmästä myynti-ilmoituspäivityksestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti