torstai 1. elokuuta 2013

Sapuskaa

Tuli tänään sekoiteltua noin 140kg erilaisia rehuja ym. ruoka-aineita. Kaikki eivät toki menneet marsuille, vaan osa hamstereille ja osa kaneille, mutta tuosta määrästä kuitenkin tein kaikille omat sekoituksensa.

Kuvasta puuttuu RR sekä koirannappulat.

Marsujen sekoitukseen päätyi kauraa (tätä oli 40kg säkki ja siitä meni kaikille), Racing Greenlineä (25kg säkki, marsuille ja kaneille), Racing Perfect Mixiä (20kg, hamsuille ja marsuille), Tima Mega C (15kg, kokonaan marsuille) sekä Rabbit Royale (15kg, marsuille ja kaneille).

Marsujen sekoitus ennen RR:n lisäämistä.

Tämän lisäksi mukana pyöri vielä 6kg papukaijanruokaa (hamsuille), 4kg undulaatinsiemeniä (hamsuille), 4kg koirannappuloita (hamsuille) ja vajaa 20kg säkki Racing Cool Mixiä. Cool Mixin jämät päätyivät kaneille ja hamsuille, koska marsut eivät siitä isommit tuntuneet välittävän, kun hätävarana sitä säkin ostin viime viikolla, kun Perfect Mixiä ei saanut. Luulin myös saavani aikaisemmin Zooplussalta tilaamani Tima Mega C:n ja papukaijanruuat, mutta niitä ei vain kuulunut, joten meillä sitten maisteltiin Cool Mixiä sellaisenaan ja ehdin myös hakea Perfect Mixiä sekoitusta varten viikonloppuna toiselta paikkakunnalta.

Tänään kuitenkin Zooplussan tilaus onneksi tuli ja pääsin tekemään sekoitukset. Eiköhän näillä taas hetki mennä! En halua edes ajatella, mitä nämä 149kg ruokaa tulivat yhteensä maksamaan...

Marsujen ja kanien ruuat

Kaikkien sekoitukset.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sitä ihmettelee kuinka paljon pienet eläimet poistelee poskeensa:D

    VastaaPoista