torstai 11. huhtikuuta 2013

Wannabe Vampyyri Vailla Varpaita

Leeni kyseli eilen varpaattoman poikasen perään. Tarkoituksena oli kyllä päivitellä kuulumisia jossain kohtaa, mutta se on vain jäänyt. Odottelen tässä erästä poksahtamista niin kovasti, että  päähän ei mahdu mitään muuta marsurintamalla.Poika on oikein reipas ja pirteä (vaikka alimmaisessa kuvassa ei siltä näytä) ja ikää on nyt suunnilleen kaksi ja puoli viikkoa, joten hyvältä näyttää. Mutta eipä tässä vielä tiedä miten tässä käy.

Lisäksi meillä asuu tällainen kummituseläin.On näköjään jäänyt myös kertomatta, että 30.3.2013 marsulassa odotti neljä kaunista nonself tricolor poikasta yhdistelmästä Aniaras Theo (eng. crest tricolor lilac/saffron/white) ja Bellini (nonself tricolor lilac/golden/white), ikävä kyllä kaikki kuolleita. Poikaset olivat väriltään lilac/golden/whitejä, joista kahdessa oli kaikkea kolmea suht tasaisesti ja jopa ruutumaisesti, mutta eivät sentään mitään näyttelytähtien tasoisia. Yksi poikanen oli lähes kokonaan lilac ja yksi lähes kokonaan golden. Harmittaa kyllä isosti. Niin oli odotettu tämäkin poikue.


3 kommenttia:

  1. Varpaita Vailla <3 Ihan saman näkönen kun mun Zabbu! Missä vika kun rex ja lunka näyttää samalta.. :D (Oikea vastaus on päässä.)

    VastaaPoista
  2. Sähköposti väittää, että tähän on tullut toinenkin kommentti, mutta eipä vaan tässä näy... O.o

    VastaaPoista
  3. Haa, se olin mä! Mietinkin, oonko sanonut jotain asiatonta :D varmaan iphonen vika, näin on käynyt aikasemminkin.. No eipä mulla ollut mitään kummempaa asiaa, hurrasin vaan pikku-vampyyrille (go go varpaaton!), ja ihkutin argentejen kauneutta :)

    VastaaPoista