sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Myytäviä

Päivitelläänpä myynti-ilmoitus taas ajantasalle. Myytävänä naarasmarsuja eläkekoteihin (=ihaniin ja rakastaviin lemmikkikoteihin). Ei missään nimessä enää poikasten tekoon! Näyttelykaveriksikin pari näistä kelpaa oikein mainiosti. Kaupan myös pari urosta. Ota yhteyttä sähköpostilla pauliina@wannabecavies.net ja kysy lisää.


Rex Caviecares Lady** s.17.7.2010. Himalaya.Rex Bergatrollets X-anadu s.21.6.2010. Cinnamon agouti/white. Rex Pickersleigh All or Nothing s.22.6.2010. Silver agouti. 


 Ylläolevat kolme rex-mammaa mielellään kaikki kolme yhdessä. Asuvat samassa laumassa.
Mahdollista ostaa myös parina jolloin yhdelle jäisi kaveriksi esim. alla oleva rex-naaras.

Rex Vital's Frosty Silver s.10.12.2011. Silver agouti/white. 

HUOM! Kuvassa oleva sileäkarvainen silver argente EI ole myytävänä.


Ch-teddy crest Eos s.29.8.2011. Golden agouti.


Vital's Frosty Silver ja Eos asuvat yhdessä, mutta Frostyn voi ostaa myös esimerkiksi jonkun kolmesta ylläolevista rex-naaraista kanssa. Eos voi hyvin jäädä kotiinkin. ;)


Urokset:
 
Wannabe Nevermind
uros
rex
s.24.7.2012
Mukava toisen uroksen kanssa asuva rex-uros. Lemmikiksi ja pet-luokkiin. Voi myös ulkomuodossa käyttää, mutta ei tule sertejä keräilemään. Ei yksin asujaksi.
 

BL Hanoi (kuvassa oikealla)
 s.5.2.2012, abessiinialainen brindle
Lemmikiksi, pet-luokkiin. Rekisteröity, voi käyttää myös UML, mutta ei tule olemaan sertimagneetti. Kiva abyherra, Venäjän tuonti.

 Lisää tietoja voi kysyä sähköpostilla pauliina@wannabecavies.net. En kuitenkaan vastaa pelkkiin hinta- tai kuvatiedusteluihin ("mitä maksaa, saaks kuvia???"), haluan tietää kenen kanssa asioin. Tutustuthan ennen yhteydenottoa myös myyntiehtoihini kotisivuillani, kiitos.

Marsujen sijainti Pyhäranta, josta nouto ellei toisin sovita esim. näyttelyiden yhteydessä. Kuljetus onnistuu myös satunnaisesti Sastamalaan omien menojen puitteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti