keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Candycane

Pieni sananen tämän blogin yhteistyökumppanina toimivasta Candycane Ay:sta. 

Olen kaksi tilausta tehnyt itse kyseiseen firmaan enkä voi kuin suositella! Tilaukset olen tehnyt iltamyöhällä, mutta ne on lähetetty heti seuraavana päivänä ja pakettikin on ollut perillä heti lähetystä seuraavana päivänä. Käytännössä siis 1.5 vrk on tilauksesta mennyt, että paketti on tullut kotiovelle. Huippunopeaa!

Kauppa on mielestäni edullinen ja siellä on mukavasti jyrsijätavaraa. Pelkästään hamsteritavaraa olen tilannutkin sieltä. Mm. kaksi multy dunaa, juoksupyöriä, sputnikeita ja geo-bokseja. Vielä juoksulautasia (ns. lentävä lautanen) tarvitsisin, odottelen niiden saapumista varastoon, jolloin lähtee kolmas tilaus menemään. :) Marsuille tarvitsen niin harvoin mitään (tai määrät ovat niin suuria ja hankintaväylät vakiintuneita), että ei ole mitään marsuille tullut tilailtua, vaikka nimenomaan marsublogin kautta yhteistyössä olemme. Kysymyksiinsä saa myös vastauksen nopeasti sähköpostitse että Facebookissa, joten asiakaspalvelukin pelaa hienosti. 

By the way, Sastamalan näyttelyssä 12.1. (kolmen päivän päästä, apua!) on myös jotakin pientä Candycanen sponssaamaa. :)

Candycanella on myös oma blogi; http://candycaneay.blogspot.fi

Niin ja kaikki uudet kasvattieni omistajathan saavat lahjakortin Candycaneen. Tämä ei valitettavasti tule takautuvasti voimaan, joten vanhoille kasvattien omistajille en tätä ikävä kyllä voi luvata. :P Yhteistyö on aloitettu marraskuussa enkä ole tainnut tosin sen jälkeen yhtäkään kasvattia myydä. :D


Wannabe Cavies suosittelee:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti