sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Marraskuun kysely

Marraskuun kyselyssä aiheena oli "montako marsua sinulla on".

Vastaukset jakaantuivat seuraavasti

Ei yhtään
  15 (27%)
1
  5 (9%)
2
  15 (27%)
3-5
  8 (14%)
6-10
  2 (3%)
11-20
  1 (1%)
+20
  3 (5%)
+30
  3 (5%)
+40
  2 (3%)

Ääniä yhteensä 54

Huolestuttaavaa, että peräti viidellä vastaajalla on vain yksi marsu. Miksi ihmeessä? Marsu on kuitenkin laumaeläin, joka tarvitsee lajikumppanin seuraa.

Suurin osa blogin lukijoista näyttää olevan niitä "perinteisiä" kahden marsun omistajia.

Yhtä suuren äänimäärän sai myös "ei yhtään", mikä on hieman yllättävää. Miksi lukea koko blogia, jos ei ole marsuihminen? :D Tai ehkä ajattelen tämänkin liian mustavalkoisesti, voihan marsuista silti pitää, vaikka niitä ei omistakaan itse syystä tai toisesta... 

Jokunen kasvattajakaverikin ilmeisesti blogia seuraa, koska yli 20 marsun omistajia löytyi kolme, yli 30 marsua omistaa myöskin kolme vastaajaa ja yli 40 marsun omistajia löytyi kaksi. :) Itse kuulun tällä hetkellä kastiin "yli 30". Marsulasta löytyy pikaisen laskutoimituksen perusteella tällä hetkellä nimittäin 38 marsua.

Muistakaa osallistua jouluarvontaan ja muistakaa myös Marsumaailman joulukalenteri. :)


2 kommenttia:

  1. Minä jouduin harmikseni painamaan ettö yksi marsu, sillä meillä oli kaksi marsua. Toisen kuoltua vanhempani eivät ole sille kaveria suostuneet hankkimaan. Itse tiedän että marsu on laumaeläin ja haluaisin sille seuraa, mutta näin 14 vuotiaana en voi vain mennä kasvattajalle marsua ostamaan, kun vanhempani ei sitä kuitenkaan kotiin antaisi viedä.

    VastaaPoista
  2. Eikä kukaan vastuuntuntoinen kasvattaja sitä sinulle myöskään saisi myydä ilman vanhempien läsnäoloa/lupaa. :)

    VastaaPoista