keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kun ei niitä muuten saa, niin niitä pitää sitten ostaa...?

Tänään saapui paketti.


(En ymmärrä miksi Blogger kettuilee ja kääntää ylläolevan kuvan väärin päin vaikka koneella se on kuten kuuluukin, vaakasuorassa...)

Paketista paljastui seuraava sisältö: Mies totesi, että ei kai sun enää tässä vaiheessa tarvi tälläistä tehdä... Onhan sulla muutenkin noita ruusukkeita, ei niitä ostaa tarvitse. :D Joopa joo, niinpä niin.

 Niin, että kelpaisko tälläinen, mitä häh? Näitä nähdään näillä näkymin ensimmäistä kertaa joulunäyttelyssä parin viikon päästä.

Alla oma suosikkini.Ainoa harmitus on, että keskimmäinen (vihreä) ruusuke on väärän värinen. Sen ei kuuluisi ollenkaan olla vihreä, vaan jade. Vai näyttääkö tämän värikartan jade muka tuolta? Ei minusta. Varsinkin kun toisen kuvan oikeasta yläreunasta voi bongata niitä perusvihreitä ruusukkeita, niin miten kummassa perusvihreä ja jade ovat tismalleen samaa sävyä... En ymmärrä. Eipä kyllä tuo lilakaan ruusuke ihan vastaa sitä väriä mitä odotin. Petunia sen pitäisi olla ja näyttää kyllä enemmän lilalta, mielestäni värikartan petunia on huomattavasti enemmän pinkin sävyinen.

Palautetta lähti jo ruusukefirmaan, saa nähdä mitä vastaavat. Olenko minä vain värisokea vai missä mättää...

Lisäys. Vihreänä saapunutta ruusuketta ei kuulemma valmisteta kuin viidessä eri värissä ja siksi lähettivät minulle vihreän, koska se oli heidän mielestään lähinnä tilaamaani väriä. Noh, vihreitä en olisi nimenomaan halunnut, mielummin sitten vaikka mustia. Sain kuitenkin hyvän hyvityksen hinnasta, joten kaikki ok. "Petunia vs. lila ruusuke" suhteen ilmeisesti olen kuitenkin värisokea.

1 kommentti:

  1. Mistä ostit noi?Pitäis ite ostaa yhteen tapahtumaan:-)

    VastaaPoista