perjantai 5. lokakuuta 2012

Q-poika

Tänään aivan äskettäin löysin yhdestä häkistä tälläisen pienen pojan:


Wannabe-marsulan ensimmäinen tortti! Ja oletettavasti myös toistaiseksi ainoa. :D En kuitenkaan uskalla sanoa, että viimeinen.. Molemmat tsw-urokseni olen myynyt lemmikkikoteihin, koska eivät näyttäneet saavan aikaan yhtään mitään, mutta ilmeisesti toinen sittenkin sai.. ;)

Luultavasti poika tulee myyntiin, naaraan olisinkin luultavasti pitänyt itse. Poika ei ole uml-tasoinen, joten lemmikkikotia saa pojalle tarjota. Luovutus aikaisintaan tasan viiden viikon päästä tästä päivästä ja mahdollista ostaa mukaan kaveriksi elokuun alussa syntynyt abyuros.

Vasta tällä viikolla huomasin, että poikasen emo olikin kuin olikin tiineenä. No, ei ihmekään, kun yksi poikanen vain tulikin, niin eipä se maha hirveästi pömpöttänytkään. Poikanen on yhdistelmästä Dixie Almond Pie, "Paavo" ja Destroy Castles, "Della". Molemmat nonself tortoiseshell&whitejä. Alunperin yhdistin pariskunnan 1.5. ja alkuperäinen 70pv tulikin täyteen siinä 10.7. paikkeilla. Paavo lähti meiltä lemmikkikotiin 16.8. ja poikanen syntyi siis nyt. Pari viikkoa ennen lähtöään Paavo siis vihdoin sai jotain aikaan..

Poika on siis Q-poikueen ainokainen ja nyt täytyisi keksiä Q-nimi. Vielä on edellisen poikueen pojan P-nimikin keksimättä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti